Bastet Catering, +48 22 622 91 10 wew. 103 w godz. 10:00-14:00, +48 602 651 941, w godz. 8:00-20:00, ,
Drukuj

Catering Wielkanocny 2017

propozycja wielkanocna

 

Propozycja 50zł/os                                                                          minimalna ilość zamówienia: 20 os.

Bufet zimny:

 

  • Galeria jajeczek faszerowanych

-musem pieczarkowym

-musem paprykowym

-musem rybnym

  • Rożki ze schabu nadziewane musem ćwikłowym
  • Tradycyjna Wielkanocna sałatka z jarzyn
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Pieczywo koktajlowe

Bufet z deserami:

  • Keks
  • Babka Wielkanocna

Propozycja 65 zł/os                                                                        

Bufet zimny:

  • Galeria jajeczek faszerowanych

-musem pieczarkowym

-musem chrzanowym

-puchem twarożkowym

  • Galeria śledzi: ze śmietanką, w oleju i po kaszubsku
  • Rożki ze schabu nadziewane musem ćwikłowym
  • Tradycyjna Wielkanocna sałatka z jarzyn
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Pieczywo koktajlowe

Bufet z deserami:

  • Mazurki wielkanocne
  • Sernik krakowski

 

Propozycja 75 zł/os                                                                        

Bufet gorący:

  • Tradycyjny żurek z jajeczkiem i kiełbaską na bazie chrzanu

Bufet zimny:

  • Galeria jajeczek faszerowanych

-musem pieczarkowym

-musem paprykowym

-tatarem z łososia

  • Plater mięs pieczonych
  • Rożki ze schabu nadziewane musem ćwikłowym
  • Roladki z szynki nadziewane suszonym pomidorkiem
  • Tradycyjna Wielkanocna sałatka z jarzyn
  • Sałatka nicejska
  • Pieczywo koktajlowe
  • Masełko ziołowe

Bufet z deserami:

  • Mazurki wielkanocne
  • Keks
  • Sernik krakowski

 

Propozycja 90 zł/os                                                                        

Bufet gorący:

  • Tradycyjny żurek z jajeczkiem i kiełbaską na bazie chrzanu
  • Wieniec białej pieczonej kiełbaski z chrzanem i ćwikłą

Bufet zimny:

  • Galeria jajeczek faszerowanych

-musem pieczarkowym

-musem z suszonego pomidora

-tatarem z łososia

  • Tymbaliki drobiowe serwowane na trawce z kiełków
  • Plater mięs pieczonych i pasztetów
  • Rożki ze schabu nadziewane musem ćwikłowym
  • Roladki z szynki nadziewane suszonym pomidorkiem
  • Tradycyjna Wielkanocna sałatka z jarzyn
  • Sałatka nicejska
  • Pieczywo koktajlowe
  • Masełko ziołowe

Bufet z deserami:

  • Mazurki wielkanocne
  • Sernik krakowski
  • Baba Wielkanocna

Propozycja 105 zł/os                                                                                 

Bufet gorący:

  • Tradycyjny żurek z jajeczkiem i kiełbaską na bazie chrzanu
  • Soczysty karczek w sosie rozmarynowym

Bufet zimny:

  • Galeria jajeczek faszerowanych

-musem pieczarkowym

-musem paprykowym

-puchem twarożkowym

-tatarem z łososia

  • Tymbaliki z łososia serwowane na trawce z kiełków
  • Plater mięs pieczonych
  • Pasztet świąteczny
  • Rożki ze schabu nadziewane musem ćwikłowym
  • Tradycyjna Wielkanocna sałatka z jarzyn
  • Sałatka nicejska z jajem przepiórczym
  • Lekka sałatka z rucoli, suszonego pomidora i parmezanu
  • Pieczywo koktajlowe
  • Masełko ziołowe

Bufet z deserami:

  • Mazurki wielkanocne
  • Sernik krakowski
  • Baba Wielkanocna
  • Mix babeczek z owocami, budyniem i serem