Bastet Catering, +48 22 622 91 10 wew. 103 w godz. 10:00-14:00, +48 602 651 941, w godz. 8:00-20:00, ,
Przerwy lunchowe
Drukuj

Przerwy lunchowe

Długie spotkania firmowe, szkolenia czy prezentacje potrafią pobudzić apetyt. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wstepną propzycję menu na catering na przerwę lunchową. Poniżej znajdą Pańśtwo tylko naszą okrojoną propozycję cateringową na lunch na terenie Warszawy. Jeśli pragną Pańśtwo otrzymać naszą pełną ofertę menu na catering na lunch podczas szkolenia, spotkania, prezentacji prosimy o kontakt z naszym biurem.

W cenę cateringu lunchowego jak najbardziej wliczone są napoje (soki owocowe, woda mineralna) oraz na Państwa życzenie kawa świeżo parzona oraz wybór herbat. Bastet catering dostarczy również słodki catering deserowy.

Bastet catering zapewni profesjonalną obsługę cateringową na lunch na terenie Warszawy i okolic. Zapraszamy również do zapoznania się z naszą ofertą wynajmu pomieszczeń idealnych na przygotowanie szkolenia firmowego.

Propozycja Lunchowa Wiosna 2013

Zupy:

  • Rosół z kluseczkami
  • Żurek staropolski
  • Cebulowa
  • Królewska
  • Kapuśniaczek
  • Barszczyk czerwony

Zupy krem:

  • z zielonego groszku
  • z cukinii
  • z kalafiora
  • z pomidorków
  • z brokułów
  • z borowików

Zupy krem serwujemy z grzankami ziołowymi, czosnkowymi, serowymi ,łazankami bądź groszkiem ptysiowym

Top 10 dań mięsnych:

  • Kotlecik z szynki wieprzowej z ananasem i żurawinką
  • Grillowany stek wołowy z musem czosnkowym
  • Soczysty karczek w sosie rozmarynowym
  • Żeberka w miodzie
  • Rolada z indyka naszpikowana musem pieczarkowo-serowym
  • Roladki drobiowe  z grzybami leśnymi
  • Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem w sosie na bazie mascarpone, kaparów i zielonego pieprzu
  • Polędwiczki z indyka w sosie słodko-kwaśnym
  • Roladki z karkówki z suszonym pomidorem i mozzarellą
  • Kurczak z kaparami w sosie serowym

Top 10 dań rybnych:

  • Łosoś z grilla z musem cytrynowym
  • Łosoś z pieca
  • Stek z łososia z musem chrzanowym
  • Sola w temperze
  • Miruna pieczona
  • Miruna w sosie śmietankowo-ziołowym
  • Mintaj zapiekany z serem ricotta
  • Dorsz w pomidorach z cebulką
  • Tilapia na łożu szpinakowym
  • Tilapia smażona w pomidorach

Top 10 dań makaronowych:

  • Farfale w sosie śmietankowym z listkiem świeżej bazylii
  • Penne z bakłażanem w sosie czosnkowo-śmietanowym
  • Penne w sosie ze świeżych pomidorków z nutką bazylii
  • Penne z rukolą, świeżymi pomidorkami, oliwką oraz delikatnym serem
  • Tagiatelle zielone z suszonymi pomidorkami , świeżym szpinakiem i parmezanem
  • Tagiatelle czarne z suszonymi pomidorkami,oliwkami, papryczką chilli oraz serem gorgonzola
  • Farfalle w sosie szpinakowym Verde
  • Spaghetti Bolognese
  • Spaghetti Carbonara
  • Spaghetti aglio olio

Top 10 dań wegetariańskich:

  • Lasagne szpinakowa
  • Lasagne z dyni
  • Lasagne brokułowo-serowa
  • Faszerowana serem kozim i warzywami czerwona papryka
  • Camembert zapiekany z żurawiną
  • Faszerowany warzywami, zapieczony bakłażan
  • Grillowane lornetki z cukinii
  • Quiche z brokułami i serem
  • Quiche z porem
  • Pieczony kabaczek z rozmarynem

Top 10 polskich tradycyjnych dań:

  • Kotlet schabowy
  • Kotlet szwajcarski
  • Kotlet mielony
  • De volaile
  • Polędwiczki w sosie kurkowym
  • Pieczeń z indyka w sosie własnym
  • Kurczak pieczony ze złocistą skórką
  • Kurczak zapiekany serem i pomidorem
  • Żeberka w miodzie
  • Grillowany oscypek

Dodatki :

  • Kluseczki śląskie, szpinakowe, kładzione
  • Ziemniaczki opiekane w ziołach, puree, z wody ze świeżym koperkiem
  • Ryż biały, z kurkumą, z warzywami
  • Kasza gryczana, jęczmienna, pęczak, Kus Kus
  • Bukiet warzyw z pary
  • Warzywa grillowane z parmezanem
  • Fasolka szparagowa w bułeczce
  • Brokuły w migdałach
  • Marchewka w karmelu
  • Buraczki zasmażane
  • Kapustka zasmażana
  • Mizeria
  • Sałatka colesław
  • Sałatka z kapustki pekińskiej
  • Sałatka z białej kapustki i kukurydzy
  • Sałatka z czerwonej kapustki
  • Sałatka ze słodkiej marchwii i jabłka
  • Mix sałat 

Masz pytania? Wątpliwości? Napisz do nas!

KLIKNIJ TUTAJ

 

 

Załączniki: